Tarieven

Gesprekken

De minimumbijdrage is €45 per uur. Afhankelijk van het inkomen zal de bijdrage in principe toenemen tot maximaal € 95 per gesprek van een uur (all-in).

Relatietherapie en coaching worden niet vanuit de aanvullende verzekering vergoed; daarnaast moet er van de overheid helaas ook 21% btw in rekening gebracht worden.

Wordt de therapie door instantie of werkgever vergoed en/of is de nota gericht aan een instantie of bedrijf, dan wordt het maximumtarief in rekening gebracht.

Vergoedingen

Veel verzekeringsmaatschappijen, waaronder Prolife, verstrekken hiervoor een vergoeding tot het bedrag dat in uw polis staat en wel vanuit de aanvullende verzekering.
Voor vergoedingenoverzicht verwijs ik je naar de website van zorgwijzer. Alle vergoedingen komen in principe uit de aanvullende verzekering. Ze vallen onder de rubriek ‘alternatief’. Ik val onder de beroepsverzekering ABvC én RBCZ. Zie verder www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling
Je kunt je verzekering bellen als je twijfelt. Zij bepalen of er een vergoeding wordt verstrekt.

Trainingen

Tarief voor de training ‘Leven met aandacht’, ook wel Christfulness genoemd is € 215 voor 6 avonden, inclusief materialen.

Tarief voor de training ’de bediening van het zegenen’ bedraagt bij groepen vanaf 8 personen € 50 per persoon per dag als er een locatie beschikbaar is; indien niet, dan wordt de prijs in overleg vastgesteld.

Bij groepen vanaf 15 personen geldt er een kortingsregeling.